Премахването на „Балканджи Йово“ и Паисий, на целия период на турското робство е да не пречат на подмяната на населението с т.н. бежанци


За една седмица властта екзекутира „Балканджи Йово“ и премахна турското робство!

Мислите ли, че това е просто глупост или ни управляват престъпници и национални предатели в овчи кожи?

Педалите във властта успяха да узаконят почти гей браковете чрез съжителство, сега узаконяват и турското съжителство за цели пет века. От „иго“ и „робство“ стана „присъствие“ по времето на една либерална партия, а днешните педали във властта го обърнаха на „съжителство“ с турците.

Това национално предателство, нихилизъм и безродие как може да бъде описано?

Няма думи в българския речник. Ердоган тропа на вратата с боздуган, космати ислямисти превзеха столицата ни, а ние следваме директивите на смахнатия министър и неговите идиоти-експерти. Явно реформите на това смешно правителство само целят да извратят българската нация преди да я унищожат окончателно.

Какво съжителство може да има между българите и турците, които цели пет века изнасилват жените ни и превръщат децата ни в еничари-мюсюлмани. Кой изрод би могъл да напише подобни скверни думи и кой учител би ги произнесъл пред децата. Няма евродиректива, която да учи един народ на самоунищожение чрез промяна на историята.

Либерализмът узаконява гейовете и със същата лекота явно е на път да узакони правото на брадати ислямисти да изнасилват бели християнки в центъра на Европа (Кьолн).

С такива политици като нашите безродници не ни чака по-добра съдба. Явно узаконеното съжителство с турците в учебника по история цели с научен вазелин да подготви нацията за последващото „съжителство“ с афганистански, сирийски и всякакви други ислямски елементи на територията на България.

Нямам друго логично обяснение за безумните учебници и реформи на тази псевдореформаторска и антибългарска сган във властта. Тези хермафродити между Поп Кръстьо и Бай Ганьо, които ‪#‎НЯКОЙ‬ ни натресе сега ще трябва да плати с кожата си, както за жалост и ние. А патриотчетата във властта сладко папкат и „съжителстват“ с голям кеф с турците и техните държанки-реформатори.

Понеже няма нищо случайно в узаконяването на съжителството между българите и исляма в учебниците, смятам, че правителството умишлено подготвя превръщането на България в буферна зона за имигрантите от Изток.

Според директивата, Борисов трябва да приеме превръщането на Южна България в огромен бежански лагер за половин милион ислямисти и мигранти от Сирия, Африка и Афганистан. С учебниците просто промиват мозъците на населението да приеме без съпротива съдбата на обезбългарена и ислямизирана България под диктата на Европа и „началниците“.

Тази съдба ни чака, ако не протестираме днес.

Николай Бареков

turski_upravnici

Турски подлоги

Advertisements

One thought on “Премахването на „Балканджи Йово“ и Паисий, на целия период на турското робство е да не пречат на подмяната на населението с т.н. бежанци

  1. …-ВЪПРЕКИ ЧЕ НЕ МЕ ЧУВАТ , ПРОТИВ СЪМ…ЕТО ЗАЩО : „Какво съжителство може да има между българите и турците, които цели пет века изнасилват жените ни и превръщат децата ни в еничари-мюсюлмани. Кой изрод би могъл да напише подобни скверни думи и кой учител би ги произнесъл пред децата. Няма евродиректива, която да учи един народ на самоунищожение чрез промяна на историята.“

    Like

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s