Накъде отиваш, Българийо! – в радио ефира на програма бъдеще


Най-новото, най-страхотното, най-нашенското състезание – „Бебе на годината“ в радио ефира на програма бъдеще. До финала достигнаха 3 претендентки – Иванка, Гергана и Изаура.
…Ето, че дългоочакваният момент настъпи. Готови и старт… Ето, Иванка поема дълбоко въздух и се напъва. Старшата акушерка и дава да захапе парче плат и я окуражава с думите: „Давай, напъвай, ти си българка!“…

Но какво става в другото отделение. Там е Изаура, която е само на 12 години, но вече участва наравно с големите момичета… Какво младо българо-ромско поколение отглеждаме, дами и господа. Виждаме как старият прогнил морал се руши пред очите ни. И избуяват цветовете на новото. Момент! Изаура поема въздух. Изаура поема въздух, дами и господа и баааам, баааам, Господ е роооооом.
…Анестезиологът пелтечи нещо, но сипва спирт, за да почерпи с него. Дава и на Изаура, която нищо, че е малолетна, си е заслужила отношението… Влиза бащата. Той съобщава радостната новина, че е завършил трети клас въпреки 5-те двойки. Младите родители се прегръщат и се целуват. Целуват се и обещават догодина пак да участват. И не само да участват, а да спечелят. Браво, браво!

11%d0%b3-%d1%80%d0%be%d0%b4%d0%b8%d0%bb%d0%ba%d0%b0

%d0%b7%d0%bb%d0%b0%d1%82%d0%ba%d0%b0-13-%d0%b3-%d1%80%d0%be%d0%b4%d0%b8%d0%bb%d0%ba%d0%b0

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s