Бедна ми, бедна Хариет Бичър Стоу, не знаеш ли, че си била расистка?


Днес всичко е толкова сбъркано, че вече дори не си задаваме правилните въпроси – какво се случва, защо се случва, кой е виновен. Вместо това всеки нормален е наричан „расист“, „ксенофоб“, „нетолерантен“. Кажеш „негър“ и веднага стотици платени изчадия и още няколко хиляди дебили скачат срещу теб. Бедна ми, бедна Хариет Бичър Стоу, не знаеш ли, че си била расистка? Я питай БХК, Америка за България, чичо Сорос и веднага ще те просветят. Ще ти кажат какъв изрод си, колко си ужасна, задето използваш тая непростимо обидна дума в книгата си „Чичо Томовата колиба“. Защото е кощунство да наричаш нещата с истинските им имена. Чудя се как ли се е появила негроидната раса, след като нямало негри – след като е обидна дума?! Как ли трябва да се нарича днес, след като черна не може, негроидна не може?!

Днес даже вече не се питаме защо европейците ненавиждаме исляма. И не всички европейци са били под такова робство като нас, а също като нас изпитват отвращение към него. Защото свикнахме с квалификациите, с обидите към всички нормални. В света има много религии, но само една от тях принизява жена да парцал, до безправен човек – т.е. до роб. Само в една от тях принуждават 5-6-годишни деца да зубрят религиозна книга, а възрастните ги изпитват. Сам една от религиите не позволява на жените да показват лицето си, сякаш са някакви изроди и ще уплашат хората. Това не е ли ДИСКРИМИНАЦИЯ?! Само в една от тях жената няма право да си избере сама мъж, само в една от тях съпругът и цялата му рода могат да командват жената. Само е в една от тях жената се наказва с убийство с камъни за прелюбодейство. Само в една от тях жената не може да излиза сама, без да я съпровожда мъж, само в една от тях жената няма право да работи. Да, не във всички ислямски държави е точно така, на правата на жените във всички са ограничени. А в Саудитска Арабия, Катар и на други места положението е като описаното. Само в една от религиите има текстове, които могат и се тълкуват двузначно. Едно от тълкуванията е да се воюва с всички неправоверни и да се третират като врагове.

И като споменах Саудитска Арабия – преди един месец Германската министърка на отбраната Урсула фон дер Лайен бе на официална визита там. И бе накарана да се забули. Тя категорично отказала да облече хиджаб, нито абая – дълга роба. Такава обаче била раздадена на другите жени от делегацията – сътруднички, журналистки и преводачки. Фон дер Лайен не допуснала те да бъдат принудени да се появяват с дългата дреха. “Билд” цитира думи на министърката:

“Нито една жена от моята делегация не е длъжна да носи абая. Да подбираш облеклото си, това е право както на мъжете, така и на жените. Нервирам се, когато придружаващи ме жени бъдат принуждавани да слагат абая.”

Когато т.н. бежанци, мигранти и всякакви нашественици с ислямско вероизповедание пристигат у нас, защо не изискваме от тях да се обличат като нас – европейците?! Защо трябва ние да се съобразяваме с тях в държавите им, а те не в нашите?! Защо там ние не можем да ходим по потник и къси гащи и поли – дори в Турция, която води преговори за членство в ЕС?! Ние християните по-малко хора ли сме?! А защо те да могат да ходят със забрадки, фереджета, бурки, чалми и т.н. в нашите държави?! Кой е дискриминираният?! И кого защитават БХК и подобните антиевропейски, антихристиянски и в случая антибългарски организации? Жертвите или насилниците?! Ние не искаме да ги убиваме. И самите „правозащитни“ организации не са ли насилници, като ни насилват да мислим и действаме в желаната от тях посока!

Когато си в Рим, прави като римляните – гласи поговорка. Т.е., ако искаш да живееш в Европа, дръж се като европеец! Защо се преиначава всичко и се изкривяват нещата?! Заради това изкривяване дори спряхме да си задаваме правилните въпроси, спряхме да мислим. Вместо това трябва да се оправдаваме, понеже БХК и подобните вредни организации сезират прокуратурата, ако си още мислещ, ако не си се поддал на неспиращата медийна пропаганда. В наглостта си медиите стигнаха дотам, че вчера, 19.01.2017, в сутрешния блок на Нова телевизия ни обясняваха как трябвало да си наденем бурките и чалмите, още щом слезем от самолета в ислямска страна. Колко „нетолерантно“ постъпила немската министърка. Всичко това ни се каза в прав текст от гостенката, услужливо питана от Ани Цолова и Виктор Николаев. Такъв бил протоколът. Направо предупреждаваха нашите политици, че ще ги охулят здраво, ако последват примера на германската си колежка. Направо ще сезират прокуратурата и всички „правозащитни“ организации у нас и по света.

Така ли трябва да бъде?! Да затъпяваме, да ни правят на маймуни, да ни дискриминират, а после ние да бъдем изкарвани „нетолерантни“, „ксенофоби“, „расисти“?! Защо същите „правозащитни“ организации и медии не казаха нито веднъж, че неевропейците трябва да се обличат и държат като европейци, когато идват в Европа?! Защо винаги ние сме тези, които трябва да се съобразяваме с „различните“?! Когато ние сме различните, с нас никой не се съобразява! Стигнахме дотам, че страната ни, а и цял свят се напълни с тъпаци, които виждат дискриминация там, където няма, понеже мозъците им са промити от медиите. А не виждат истинската дискриминация.

Правозащитни ли са наистина правозащитните организации, след като защитават неправдата?! Или зад фасадата на „„правозащитници“ се крият най-долните създания, най-продажните, най-алчните, най-безродните.

Как да вярваме и на човек, който се „загрижил“ за куче на улицата, а не вижда бъркащите в контейнерите на метри от него хора?! Пукало им било за животните… Да бе, на тях за хората не им пука…

Ако видиш жаден човек – дай му вода, ако е гладен – дай му храна! Ако му е студено – дай му дреха! Не го питаш за религия, каква музика харесва… Това наричам загриженост. Без камери, без да получаващ „награда“ за това. Някъде обиждат някого или се отнасят зле с него – защити го според възможностите си. Нахрани гладните в собствената си държава, не давай приоритет на чужденци.

И понеже съм „расист“ и „ксенофоб“ ще ви споделя нещо. Ако видя било циганин, било негър – какъвто си изберете, който се държи съвсем нормално – работи си, не наглее, не върши престъпление и въпреки това някой се отнася зле с него, то пръв ще го защитя. Не защото съм „правозащитник“, а защото е нормално. Защото само задник се отнася кофти с хората. Останалите сме от „хората“. С всичките си преимущества и недостатъци.

В тая статия ви призовавам единствено да мислите. Нищо че паразитните организации като БХК ще кажат, че има „реч на омразата“. Само техните болни мозъци и продажни души виждат във водата циан калий, а наричат истинската отрова ценност.

%d0%bd%d0%be%d0%b2%d0%b0-%d1%82%d0%b2-%d1%80%d0%b0%d1%81%d0%b8%d1%81%d1%82%d0%b8-%d0%b0%d0%ba%d0%be-%d0%bd%d1%8f%d0%bc%d0%b0-%d0%b1%d1%83%d1%80%d0%ba%d0%b8

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s